A fenti, internetes kereső és a hozzá tartozó hírolvasó az alábbiakhoz szükséges segédprogramok kifejlesztéséhez készült.
A Keresés gombra kattintásra ezen oldal helyén,

Kedves LátogatÓ! Ezen a lapon az Internetes Kitöltő Szoftver Közelítsen az egérrel a sorok elején lévő adószámokra: megjelenik a cég elektronikus beszámolóinak összefoglaló táblázata. Sok szöveg elrejtése
Az adószámot és a cég nevét tartalmazó sorra kattintásra új ablakban meg is nyílik a cég aktuális, online beszámolója, amennyiben a megjelenés tárgyévi díja rendezve lett, továbbá az adott cég itt, a privát közzétételben rendelkezik is 2012, vagy azt követő évre beszámolóval. A PDF és ZIP könyvtárakra történő hivatkozásokat ezen az internetes bemutatón keresztül nem lehet megnyitni. Ezek a korlátozások a 2017.02.01. záró dátummal kiadott DVD lemezre, és annak online katalógus verziójára nem vonatkoznak. Az online archívum hitelesítést követően érhető el. Felhasználói név:
DVD azonosítója
A DVD azonosító hitelesítésre 2017. 03.01. után csak akkor használható, ha a privát közzététel éves díját rendezték. A beszámolók elérhetősége az alábbi listában ingyenesen kipróbálható. A beadásra felhasznált állományok a PDF könyvtárból tölthetők le, de az összes, 2015 előtti .zip, .html és .pdf fájl nyilvános elérhetősége megszűnt. A régebbi adatok az online katalógusból tölthetők le.
A DVD korlátozott példányszámban, 10 ezer forintért megvásárolható.

Ez az oldal elsősorban a Maszek Beszámoló Közzététel regisztrált felhasználói számára készült, de a lemezt előre átutalással bárki megveheti. Közleménybe írja be: 2016 DVD, valamint a számlát kérő szervezet adószámát, ennek hiányában a számlázási címet. Postázás 2018. első negyedév során.
Számlaszám: 11773353-01802300 Kis Zoltán Gergely Az online kitöltő program használati díja új felhasználók részére 50 eFt. Beszámoló készítéséhez az egyszeri licencdíjon felül az árbevételtől függően cégenként 2 és 10 ezer forint közötti éves díj fizetendő. A szoftver használata ide kattintva rendelhető meg.
A lemezre azok a beszámolók kerültek, melyeket a regisztrált felhasználók 2017. január 31. 24:00 óra előtt valamilyen formában az xc.hu szerverre továbbítanak, vagy kérték annak átvételét a Cégszolgálat e-beszamolo honlapján lévő nyilvános adatbázisból. A DVD kiadás lényege, hogy a lemezen megtalálható lesz cégenként egy-egy olyan tömörített file, ami az adott cég összes, itt tárolt beszámolóját tartalmazza egyetlen weblap formájában, ami a helyi gépen, internet-kapcsolat nélkül is működőképes, tehát ez egy olyan, szoftverrel egybeépített adatállomány, amelynek megnézéséhez nem kell sem Excel, sem másmilyen táblázatkezelő program, mert tetszőleges internet-böngészővel (FireFox, Chrome, Safari, Opera, MSIE) megnyitható. Ez a verzió a DVD katalógusból szerezhető be, illetve letölthető az online archívumból. Ugyanúgy működik, mint az eredeti online verzió.
A példa ide kattintva nézhető meg.
Ajánlja az online kitöltő szoftvert ismerőseinek, és ügyfeleinek. Saját levelező programjának elindításához kattintson ide.
 
Az alábbi, ANONYMOUS listában 2017-02-03 16:13:19 előtt készült beszámolók hivatkozási címei találhatók: